Soms kan het lastig zijn, wat ga je gebruiken als beginnende motorcrosser?

Vaak is prijs een uitgangspunt, je wil immers niet bergen met geld uitgeven als na 2 maanden blijkt dat je het toch allemaal niets vond.

Ons advies op een rijtje

  1. Zorg voor een goede deugdelijke helm (geen 2dehands zweterig exemplaar) maar gewoon een goede helm in de juiste maat. Kijk daarvoor even bij onze aanbiedingen of neem gewoon een goede betrouwbare betaalbare helm zoals de AFX Crosshelm of de Jopa crosshelm.
  2. Een crossbril, stndaard en niet te duur, zoek niet verder maar pak de Jopa Crossbril, ook weer gewoon goed en niet te duur. Wil je Roll-Off? neem dan een lens met Roll-Off gaten en een Roll-Off Setje
  3. Neckbrace? Gewoon doen! Voor een paar tientjes ben je een stuk veiliger voor blessures, juist in het begin. Deze Kenny Neckbrace en O'Neal Neckbrace zijn dan de beste keuzes.
  4. Crosskleding, veel hangt af van wat je mooi vind, bekijk gewoon onze uitgebreid assortiment crosskleding en maak je keuze. Goedkope crosskleding vind je vooral bij O'Neal, erg prijsgunstig zonder dat de kwaliteit achteruitgaat. Even kijken in de categorie aanbieding crosskleding kan natuurlijk ook geen kwaad.
  5. Crosslaarzen, erg belangrijk natuurlijk. Bescherm je voeten en gewrichten. Goedkope crosslaarzen vind je bij O'Neal en bij Thor, kwalitatief gezien wijken ze niet veel van elkaar af. Dit zijn allemaal basis crosslaarzen en zijn goedkoop maar gewoon goed van kwaliteit, veel klanten van ons doen er seizoenen lang mee. Zoek even een paar bijpassende Crosssokken.
  6. Erg belangrijk is uw berscherming, je wil graag zonder al teveel blessures weer veilig naar huis kunnen. Zorg voor een goede bodyprotector, al dan niet een protector met elleboogstukken die als een vest aantrekt. Motorcrossbescherming heb je in vele vormen en maten, kijk wat je zelf belangrijk vind.

 

Weet je niet wat te kopen, kom kijken in onze showroom. Maak nu vast een afspraak op +31 (0)493 473332, gebruik dit nummer ook voor meer informatie of mail naar Info@zero8.nl

Whatsappen kan ook: =31 (0)6 2222 6611